Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Πώς να βάλω υποτίτλους σε ταινία που θέλω να παρακολουθήσω στον υπολογιστή


Σημείωση: Ο οδηγός αυτός απευθύνεται μόνο σε άτομα που θέλουν να παρακολουθήσουν ταινία στον υπολογιστή.Για τους υπόλοιπους που θέλουν να ενσωματώσουν τους υπότιτλους αναφέρω αναλυτικά την διαδικασία σε αυτό το άρθρο: Πως να ενσωματώσω υποτίτλους σε ταινία


Για αρχή χρειαζόμαστε ένα πρόγραμμα για να παίξει την ταινία και τους υπότιτλους. Αυτό το πρόγραμμα είναι τοVLC Player. Μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ!


Ακολούθως κατεβάστε τους υποτίτλους που ταιριάζουν στην ταινία που θέλετε να δείτε. Για να κατεβάσετε ελληνικούς υποτίτλους έχετε δύο επιλογές:

1.Να πάτε στην ιστοσελίδα greeksubtitles και να συμπληρώσετε στην μπάρα αναζήτησης το όνομα της ταινίας και να κατεβάσετε ένα από τους υποτίτλους (δεν είναι σίγουρο αν οι υπότιτλοι θα είναι απόλυτα συγχρονισμένοι με την ταινία)
2. Να κατεβάσετε το findsubtitles. Με αυτό το πρόγραμμα θα μπορείτε πατώντας δεξί click στην ταινία να επιλέξετε Find Subtitles και να διαλέξετε την γλώσσα που θέλετε τους υπότιτλους. Κάνοντας αυτή την διαδικασία το πρόγραμμα θα αναλάβει να σας βρει συγχρονισμένους υποτίτλους για την ταινία σας!

Στην συνέχεια αποσυμπιέζεται τους υπότιτλους αν χρειάζεται. Αν δεν ξέρετε πως πατήστε εδώ: Πώς αποσυμπιέζω αρχεία

Αφού κάνετε τα πιο πάνω αναπαράγεται την ταινία με το VLC player και μετά απλά σύρεται τους υπότιτλους στην ταινία!!



Αν σας άρεσε αυτή η ανάρτηση μην ξεχάσετε να:
Κάνετε like ή Comment και να την μοιραστείτε με φίλους!


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου